Valmista kahviloiden hittituote helposti kotona

Huh hellettä! Aloita kesäpäivät virkistävällä jääkahvilla. Kesällä nautitaan elämästä, ulkoilmasta ja rennosta yhdessäolosta. Auringon porottaessa taivaalla, höyryävä kahvi ei ehkä houkuttele, mutta sen sijaan virvoittava jääkahvi on erinomainen vaihtoehto ja valmistuu käden käänteessä.

Testaa ja ihastu!

OHJE JÄÄKAHVIIN (8 annosta)

  • Kahvia (8 kuppia)
  • 1 rkl fariinisokeria
  • maito tai kasvijuoma, kuten kaurajuoma
  • korkeat lasit

Halutessasi

  • jääpalamuotteja
  • raakakaakaojauhetta

Keitä  8 kuppia kahvia ja lisää kahvin joukkoon ruokalusikallinen fariinisokeria sekä halutessasi 2 rkl raakakaakaojauhetta. Sekoita hyvin, jotta fariinisokeri ja kaakao sulavat joukkoon. Jäähdytä kahvi huoneenlämpöiseksi. Sekoita vielä jäähtynyttä kahvia ja kaada tarjoilulasit puolilleen. Lisää joukkoon jääpaloja sekä maitoa tai kasvijuomaa.

Vinkki! Voit käyttää osan keittämästäsi kahvista kahvijääpalojen valmistukseen. Tai tee samalla reseptillä kahvijääpalat jo edellisenä päivänä. Kahvijääpalat eivät sulaessaan laimenna kahvijuomaa samalla tavalla kuin vedestä jäädytetyt.

Laatukahveja kotimaisilta pienpaahtimoilta

”Nyt ymmärrän eron kahvin ja KAHVIN välillä. Kahviaitalta saamani kahvit ovat olleet aivan omaa luokkaansa. Hyvä kahvi on ihana spesiaali juttu arjessa.”
– Hanna

Hyvä kahvi piristää päivää ja on parhaimmillaan herkullinen makuelämys. 
Haluatko juuri sinua varten jauhetun ja paahdetun kahvin kotiin toimitettuna?

Kahviaitan kestotilaajana saat kotimaisten pienpaahtimoiden kahvia kotiin toimitettuna 4 viikon välein. Joka lähetyksessä saat nautittavaksi uuden kahvin uudelta paahtimolta. 

Tilaa nyt, niin ensimmäinen kahvilähetys matkaa pian luoksesi.